Lansare CD – Andrei Şfarţ

Andrei Şfarţ lansează primul său CD: COLINDE

Andrei are 6 ani şi iubeşte muzica. Acest lucru nu e de loc întâmplător. S-a născut într-o familie în care muzica este la mare cinste. Mama, Anişoara, are o voce de excepţie. Nu putem uita recitalurile corului „Arhanghelii” la care este solistă. Şi fiindcă am amintit corul „Arhanghelii”, trebuie să-l amintim pe tatăl lui Andrei – Dani – un muzician în adevăratul sens al cuvântului, care nu numai că este profesor de muzică, dar cântă atât la orgă cât şi solo şi nu în ultimul rând, are o mare pasiune: corul.

Dani îşi pune tot sufletul pentru a instrui şi conduce formaţia corală „Arhanghelii”, cor al Bisericii Ortodoxe „Mihail şi Gavriil”, care s-a născut din pasiunea şi munca lui şi din bunăvoinţa părintelui protopop Ionel Dumbravă care şi-a adus mereu aportul la performanţa acestuia.

Iată ce baze solide are educaţia muzicală a lui Andrei, care a fost dăruit de Dumnezeu cu talent, voinţă şi putere de muncă.

Să nu credeţi că a înregistra 18 colinde e un lucru simplu.

Sunt persoane mature pentru care munca prin care ia naştere un CD este atât de istovitoare, încât sunt tentate să renunţe. Şi atunci, cum a făcut faţă Andrei, un copil de 6 ani acestei munci? Desigur, numai datorită părinţilor săi care i-au fost alături, l-au îndrumat, l-au ajutat şi au transformat munca într-o joacă.

Aşa s-a născut PERFORMANŢA.

Aşa s-a născut o stea.

Andrei Şfarţ s-a lansat în muzică în cel mai frumos mod cu putinţă: cântând colindele noastre sfinte, bucurându-se şi bucurându-ne de Naşterea Domnului nostru Isus Cristos. Acest lucru nu este întâmplător dacă ne gândim că CD-ul a apărut la Studioul tatălui său, Dani Şfarţ, student teolog şi sub îndrumarea părintelui protopop Ionel Dumbravă, un om excepţional care iubeşte copiii şi nu ezită să dea o mână de ajutor la formarea lor.

Sunt sigură că vom mai auzi acest nume, deoarece Andrei are foarte multe de spus în muzică iar timpul e de partea lui.

Vreau să-l felicit pe Andrei din tot sufletul şi să-i înmânez din partea Asociaţiei Culturale „Florema Design” a cărei preşedintă sunt, un trofeu şi o diplomă, care să-i amintească întotdeauna de această zi fericită din copilăria sa, când pentru o clipă a devenit matur.

Sărbători fericite tuturor!

Ileana-Lucia Floran

La lansarea CD-ului, lui Andrei Şfarţ i s-a înmânat un trofeu al Asociaţiei „Florema Design”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *